tirsdag den 18. oktober 2011

Wok med rød karry

4 personer
150 g gulerødder
100 g bladselleri
175 g minimajs
75 g  rød peberfrugt
75 g gul peberfrugt
75 g grøn peberfrugt
140 g vandkastanier
140 g bambusskud
2 mini hvidløg eller 4 alm. fed
15 g frisk ingefær
400 g kyllinge inderfilet
250 g kokosmælk light
100 g rød karry sauce / eller 2-3 tsk rød karry pasta
Skær alle græntsagerne i tynde strimler og lynsteg dem i en wok (evt med lidt kokos olie).
Hvidløg og ingefær skrælles og skæres i små fine tern og svitses.
Kyllingen skæres i tynde strimler og steges i den røde karry sauce.
Når kyllingen er færdig, vendes alle grøntsagerne i og kokosmælk tilsættes. (ønskes en tykkere sauce jævnes der med maizena lys sauce jævner).
Server evt. med fuldkornsnudler eller brune ris.
Retten er fryse egnet.
Energi pr. person :

Energi 231 kcal
Protein 27 g
Kulhydrat 18 g
Fedt 7,4 g
Fiber 2,3 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar