4 personer
500 g rødspætte
200 g røget laks
2 g dild
2 æg
50 g fuldkorns speltmel
100 g løg
Kom løg og dild i foodprocessoren og hak det fint.
Pil den hvide hinde af rødspættefiletterne, skær dem i mindre stykker og kom dem op i foodprocessoren sammen med røget laks.
Hak det til den ønskede konsistens og kom massen over i en skål.
Tilsæt mel og æg, og rør farsen godt sammen.
Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i 30 minutter.
Form fiskefrikadellerne og steg dem på panden.
Der bliver ca 15 fiskedunser, så der er også til madpakken.
Fryseegnede
Energi pr. person
Energi 286 kcal
Protein 39 g
Kulhydrat 11 g
Fedt 9,4 g
Fiber2,1 g
500 g rødspætte
200 g røget laks
2 g dild
2 æg
50 g fuldkorns speltmel
100 g løg
Kom løg og dild i foodprocessoren og hak det fint.
Pil den hvide hinde af rødspættefiletterne, skær dem i mindre stykker og kom dem op i foodprocessoren sammen med røget laks.
Hak det til den ønskede konsistens og kom massen over i en skål.
Tilsæt mel og æg, og rør farsen godt sammen.
Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i 30 minutter.
Form fiskefrikadellerne og steg dem på panden.
Der bliver ca 15 fiskedunser, så der er også til madpakken.
Fryseegnede
Energi pr. person
Energi 286 kcal
Protein 39 g
Kulhydrat 11 g
Fedt 9,4 g
Fiber2,1 g
Ingen kommentarer:
Send en kommentar