torsdag den 27. oktober 2011

Fiskedunser med røget laks

4 personer


500 g rødspætte
200 g røget laks
2 g dild
2 æg
50 g fuldkorns speltmel
100 g løg


Kom løg og dild i foodprocessoren og hak det fint.


Pil den hvide hinde af rødspættefiletterne, skær dem i mindre stykker og kom dem op i foodprocessoren sammen med røget laks.


Hak det til den ønskede konsistens og kom massen over i en skål.


Tilsæt mel og æg, og rør farsen godt sammen.


Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i 30 minutter.


Form fiskefrikadellerne og steg dem på panden.


Der bliver ca 15 fiskedunser, så der er også til madpakken.


Fryseegnede


Energi pr. person


Energi 286 kcal
Protein 39 g
Kulhydrat 11 g
Fedt 9,4 g
Fiber2,1 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar