onsdag den 19. oktober 2011

Dunser med avocado

4 personer
400 g hakket kylling
1 dl grov bulgur
5 g frisk rød chili
10 g hvidløg
30 g forårsløg
1 æggehvide
100 g avocado (behøver ikke være helt moden)
Skyl bulguren grundigt og kog den efter anvisning på pakken.
Hak chili, hvidløg og forårsløg fint og kom det i en skål.
Hæld den varme bulgur i skålen og rør godt rundt.
Skræl avocadoen, skær den i små tern og bland den i.
Tilsæt det hakkede kød og æggehviden og rør blandingen godt sammen.
Stil blandingen i køleskabet og lad den hvile 1/2 time.
Form frikadeller i passende størrelse og steg dem gyldne.


Ikke fryseegnede pga. avocado.
Energi pr. person :
Energi 249 kcal
Protein 24 g
Kulhydrat 17 g
Fedt 9,5 g
Fiber 3,9 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar