4 personer
450 g hakket kylling 3-6%
75 g løg
75 g gulerod
1 æg
1 æggehvide
20 g havregryn
10 g hvid hvedemel
salt
frisk kværnet peber
1 fed hvidløg
Skræl og riv gulerødder og løg, og pres hvidløget.
Bland alle ingredienserne i en skål og lad farsen trække i køleskabet i 30 minutter.
Kom en smule olie på en pande og steg frikadellerne til de er gyldne og sprøde.
Fryseegnede.
Energi pr. person
Energi 212 kcal
Protein 27 g
Kulhydrat 9,2 g
Fedt 7,6 g
Fiber 1,8 g
450 g hakket kylling 3-6%
75 g løg
75 g gulerod
1 æg
1 æggehvide
20 g havregryn
10 g hvid hvedemel
salt
frisk kværnet peber
1 fed hvidløg
Skræl og riv gulerødder og løg, og pres hvidløget.
Bland alle ingredienserne i en skål og lad farsen trække i køleskabet i 30 minutter.
Kom en smule olie på en pande og steg frikadellerne til de er gyldne og sprøde.
Fryseegnede.
Energi pr. person
Energi 212 kcal
Protein 27 g
Kulhydrat 9,2 g
Fedt 7,6 g
Fiber 1,8 g
Ingen kommentarer:
Send en kommentar