mandag den 24. oktober 2011

Røde deller

4 personer


250 g hakket kalv og flæsk 3% fedt
100 g rødbede
75 g løg
50 g havregryn
1 æg
0,25 dl vand
15 g hvidløg

Salt og friskkværnet peber.


Skræl rødebede, løg og hvidløg, kom det i foodprocessoren og hak det fint.
Kom kød, æg, havregryn, vand og de hakkede grøntsager i en skål og rør det hele godt sammen.
Form frikadellerne og steg dem på en varm pande.


TIPS. Kom sesamfrø på en tallerken og tryk frikadellens ene side ned i dem, dette giver en fantastisk smag. (OBS! sesamfrøene er ikke med i energi beregningen på opskriften!)

Energi pr. person :


Energi 164 kcal
Protein 18 g
Kulhydrat 13 g
Fedt 4,3 g
Fiber 2,3 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar