lørdag den 21. januar 2012

Fyldte portebellosvampe

4 personer


600 g portobello svampe
200 g kogte røde kidneybønner
4 forårsløg
1 stk rød chili
1 tsk økologisk citronsræl
5 g bredbladet persille
85 g squash
85 g gulerod
55 g pinjekerner
40 g rosiner
3 dl grøntsagsbouillon





Børst og rens svampene og fjern forsigtigt stokken (smid dem ikke ud).
Rist pinjekernerne, skræl guleroden og riv den sammen med squashen, kom de tre ting i en skål.
Vask forårsløgene og skær dem i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor sammen med svampestokke, bønner, chili, citronskræl, persille, rosiner, salt og peber, og hak det i 1 - 2 minutter.
Kom blandingen op i skålen med gulerødder, squash og pinjekerner, og rør det hele godt sammen.
Kom fyldet i svampene og sæt dem i et ildfastfad, hæld grøntsagsbouillonen i fadet og dæk det med staniol.
Sæt fadet i en forvarmet ovn på 180 grader og bag i 20 minutter. Pil staniolen af og bag yderligere 10 minutter.


Drys evt. med revet cheddarost når staniolen pilles af.


OBS. Vær opmærksom på at de røde kidneybønner skal stå i blød natten over hvis der bruges tørre.


Ikke fryseegnet.


Energi pr. person :


Energi 335 kcal
Protein 21 g
Kulhydrat 47 g
Fedt 8 g
Fiber 2,7 g





Ingen kommentarer:

Send en kommentar