torsdag den 2. februar 2012

Spicy kikærtedip



100 g græsk youghurt 2 %
2 tsk sesamolie
1 fed hvidløg
0,5 tsk spidskommen
0,5 tsk chili peber
0,5 tsk himmalaya salt
0,5 tsk friskkværnet sort peber
100 g kogte kikærter (50 g tørrede)
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det til en glat masse, kom det i en skål og stil det køligt til det skal serveres.
Velegnet som dip til grøntsagsstave, rugbrødsgrissini eller bare som topping på ristet brød.

OBS. Hvis der bruges tørrede kikærter så husk at de skal sættes i blød natten over, se anvisning på pakningen.

Ikke fryseegnet.

Energi pr. 100 g
Energi 151 kcal
Protein 7,5 g
Kulhydrat 16 g
Fedt 6,4 g
Fiber 0,2 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar