onsdag den 15. februar 2012

Kartoffelsalat med kikærter

4 personer

1000 g kartofler
400 g kogte kikærter (200 g tørrede)
400 g græsk yoghurt 2%
1 stk lime
100 g forårsløg
1 tsk spidskommen
1 tsk chili peber
4 spsk hakket persille
1 tsk peber
1 tsk salt

Skræl eller vask kartoflerne og kog dem møre, men stadig faste.
Hæld yoghurten i en skål og bland krydderierne i.
Pres saften fra limefrugten og bland det i yoghurten.
Skær forårløgene i tynde skiver og de afkølede kartofler i tern.
Kom kartofler, kikærter, og forårsløg op i yoghurten og bland det sammen.
Drys med frisk persille inden servering.

Ikke fryseegnet.

OBS. Hvis der bruges tørrede kikærter skal de stå i blød natten over, se anvisning på pakningen.

Energi pr. 100 g
Energi  111 kcal
Protein 5,5 g
Kulhydrat 20 g
Fedt 1,3 g
Fiber 1 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar