torsdag den 16. februar 2012

Mild cremet rødbedesuppe

2 dl tørrede røde linser
4 dl vand
900 g rødbeder (skrællet vægt)
30 g hvidløg
15 dl vand
10 g frisk persille
10 g frisk oregano
250 g madlavningsfløde 4% 
Stil de røde linser til blød i 4 dl koldt vand i ca 1 time.
Skræl rødbederne skær dem i tern og kom dem op i en gryde sammen med de pillede hvidløg og de udblødte linser.
Tilsæt 15 dl vand og bring det i kog, lad det koge 35 minutter til rødbederne er møre.
Tag gryden fra varmen, tilsæt hakket oregano og persille og blend forsigtigt suppen til den har en glat konsistens.
Tilsæt madlavningsfløden og rør godt rundt, smag til med salt og peber og server straks.
  
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi 109 kcal
  Protein 5,7 g
  Kulhydrat 19 g
  Fedt 1,6 g
  Fiber 2,9 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar